Het gaat nu echt beginnen

Wat een avontuur en werk is het geweest het afgelopen 1,5 jaar.
In september 2018 zijn we samen wezen kijken met een aannemer, om te bespreken wat het  half afgebouwde casco waard was en wat er allemaal aan gedaan moest worden.
Dat was veel....en dat we voor verassingen kwamen te staan, hadden we ingeschat. 
Maar we kunnen nu terug kijken op een zeer geslaagd project, dat veel energie heeft gekost en waar we ook nog niet mee klaar zijn, maar waar we nu al fantastisch van kunnen genieten.
Op afstand een huis inrichten, is een uitdaging en een goede aannemer ter plaatse was essentieel. Gelukkig hadden we die en aangezien wij dingen niet graag aan het toeval overlaten, was alles goed gepland, uitgerekend en bedacht.
Nu is het klaar voor de verhuur en we hopen dat onze huurders er net zo van zullen genieten als wij hebben gedaan, tussen alle werkzaamheden door.
Onze source (de bron in de heuvel onder het huis) zorgt ervoor dat het zwembad wordt gevuld, met prachtig bronwater en ook de borders gedijen en prima op. 
De informatiemap die we hebben gemaakt, staat vol met wetenswaardigheden en alle kasten zijn goed gevuld met inventaris.
De bedden slapen heerlijk, de airco koelt prima en buiten zitten is een feestje!
Wij vinden het belangrijk dat het in je vakantiehuis aan niets ontbreekt, ten opzichte van thuis, dus een zeer compleet ingerichte villa is daarvan het resultaat. En missen jullie nog wat, dan horen we het graag!
Wij wensen jullie allemaal een mooie zomer toe!